voor dagbesteding, activering en ontmoeting

www.dieverdoatsie.com

Bezoek- en postadres:
Stationsstraat 8,
9974 SK Zoutkamp
Telefoonnummer dagelijks:
0595-401956


De openingstijden: maandag t/m vrijdag 08:30 - 16:30
info@dieverdoatsie.com

Sport en bewegen

Uit onderzoek is gebleken dat sporten en bewegen een positief effect hebben op het geestelijk functioneren van mensen. Onze doelgroep staat bekend om zijn inactiviteit en gebrek aan beweging. Dit heeft in veel gevallen een negatieve invloed op het psychische gestel. Daarom bieden we met een totaalpakket waarbij je een aantal dagdelen werkt in het atelier, tuin of in de werkplaats en één of twee dagdelen onder begeleiding sport. Het doel van sport en bewegen bij Dieverdoatsie:

  • het vergroten van jouw psychische draagkracht;
  • het verbeteren van je lichamelijke conditie;
  • het verbeteren van je conditie en energiehuishouding;
  • beheersing van agressie, spanningen en stressfactoren;
  • ter ontspanning;
  • het opdoen en onderhouden van sociale contacten

De lessen worden zowel individueel als in groepsverband gegeven. We werken met een gediplomeerd sportinstructeur. Op deze manier kun je onder begeleiding bewegen en sporten op elk gewenst niveau.

 

Wil jij graag sporten en bewegen? Bel dan met één van onze medewerkers: 0595 401956 of stuur een email. Wij helpen je graag verder.

 

 

Kwaliteitsbeleid: Op 7 mei 2024 vond de initiële toetsing van het kwaliteitsmanagementsysteem plaats bij Dieverdoatsie, met jaarlijkse evaluaties om functionaliteit en actualiteit te waarborgen. Het systeem is ontworpen om de implementatie en effectiviteit van de contextanalyse te beoordelen, met als doel het beheersen, bewaken, borgen en verbeteren van dienstverleningskwaliteit, en het continu verbeteren van procesprestaties en relaties met alle belanghebbenden. Het kwaliteitsmanagementsysteem van Dieverdoatie met positief resultaat getoetst met positief resultaat getoetst is tegen het kwaliteitskader van de gemeente Hogeland, die zijn afgeleid uit de eisen van de ISO 9001-2015

Resultaat: Ons kwaliteitsbeleid voldoet aan HKZ-norm

 
het kwaliteitsmanagementsysteem van
Diverdoatie met positief resultaat getoetst met positief resultaat getoetst is tegen het
kwaliteitskader van de gemeente Hogeland, die zijn afgeleid uit de eisen van de ISO 9001-2015