Sport en bewegen

Uit onderzoek is gebleken dat sporten en bewegen een positief effect hebben op het geestelijk functioneren van mensen. Onze doelgroep staat bekend om zijn inactiviteit en gebrek aan beweging. Dit heeft in veel gevallen een negatieve invloed op het psychische gestel. Daarom starten we met een totaalpakket waarbij je een aantal dagdelen werkt in de winkel of op de werkplaats en een of twee dagdelen onder begeleiding sport.

 

Het doel van sport en bewegen bij Dieverdoatsie:
 

  • het vergroten van jouw psychische draagkracht;
  • het verbeteren van je lichamelijke conditie;
  • het verbeteren van je conditie en energiehuishouding;
  • beheersing van agressie, spanningen en stressfactoren;
  • ter ontspanning;
  • het opdoen en onderhouden van sociale contacten.

 

De lessen worden zowel individueel als in groepsverband gegeven. We werken met een gediplomeerd sportinstructeur. Op deze manier kun je onder begeleiding bewegen en sporten op elk gewenst niveau.

 

Wil jij graag sporten en bewegen? Bel dan met één van onze medewerkers: 0595 401956 of stuur een email. Wij helpen je graag verder.

 

 

In onze dagbestding maken wij veel dingen van hout. Zoals banken, stoelen, tafels van steigerhout enz. Ook kun je veel dingen laten opknappen. Veel is in overleg mogelijk. Onze dames maken veel leuke woonaccessoires, hebben creatieve ideen en die verkopen we weer in onze winkel. 

U mag gerust eens binnen komen kijken.

Hennie Frik (1961) Expositie. Hij schildert naast abstract ook prachtige stillevens.

 

www.dieverdoatsie.com

Bezoek- en postadres: Stationsstraat 8, 9974 SK Zoutkamp De openingstijden van de dagbesteding zijn maandag t/m vrijdag 09:00 - 16:30

Kantoor: maandag - vrijdag 09.00 - 16.00 uur

Henk: tel. 06 25557167
info@dieverdoatsie.com
Mogelijk gemaakt door Webnode