Henk Zijlstra, cliëntondersteuning

In de zorg verandert er veel en er zal veel blijven veranderen. Het kan moeilijk zijn om de veranderingen te blijven volgen en goed op de hoogte te blijven. Maar gelukkig zijn er mensen die zich professioneel in deze kwesties verdiepen. Ik ben er daar één van.

Mijn naam is Henk Zijlstra. Ik ben al 7 jaar werkzaam in de zorg en heb vele mensen bijgestaan in het goed regelen van hun zorg. Ik kan u helpen bij het volgende:

* Vragen over het PGB

* Administratie van het PGB

* Begeleiding/dagbesteding via Dieverdoatsie, dagbesteding en ontmoeting

* Thuisbegeleiding

* Bewindvoering

* Aanvragen van een zorgindicatie

 

Bij mijn wijze van werken staan vertrouwen, kundigheid, gemoedelijkheid en goede oplossingen centraal. Zelf ben ik ook verantwoordelijk voor de zorg voor naasten en weet dus dat het lastig kan zijn om alles goed te organiseren.

Omdat ik gespecialiseerd ben in de PGB-zorg en mij professioneel verdiep in wetgeving kan ik veelal meer voor elkaar krijgen. Bovendien heb ik in mijn contact met organisaties gemerkt dat je gelijk kunt hebben, maar het niet krijgen. Maar ook hoe je dan toch je recht kunt halen.

 

Zie www.henkzijlstra.nl

 

In onze dagbestding maken wij veel dingen van hout. Zoals banken, stoelen, tafels van steigerhout enz. Ook kun je veel dingen laten opknappen. Veel is in overleg mogelijk. Onze dames maken veel leuke woonaccessoires, hebben creatieve ideen en die verkopen we weer in onze winkel. 

U mag gerust eens binnen komen kijken.

Hennie Frik (1961) Expositie. Hij schildert naast abstract ook prachtige stillevens.

 

www.dieverdoatsie.com

Bezoek- en postadres: Stationsstraat 8, 9974 SK Zoutkamp De openingstijden van de dagbesteding zijn maandag t/m vrijdag 09:00 - 16:30

Kantoor: maandag - vrijdag 09.00 - 16.00 uur

Henk: tel. 06 25557167
info@dieverdoatsie.com
Mogelijk gemaakt door Webnode